DIT IS
CERIUS\

Kwaliteit is de basis

Kwaliteit is wat telt. Functioneel, technisch en esthetisch. Want een kantoor bouw je niet voor de korte termijn, dat moet jaren mee gaan. We maken een integraal ontwerp waarin alles samenkomt. Regelgeving, installaties, vaste en losse inrichting, het is allemaal op elkaar afgestemd. En met onze inkoopkracht is dat mooie onderdeel net wel haalbaar.

Onze diensten

Geen enkel project is hetzelfde. Een gebruiker heeft nou eenmaal andere wensen dan een belegger. Daarom is onze aanpak ook verschillend. Als gebruiker ben je op zoek naar een kantoor die jouw organisatie optimaal ondersteund en ruimte voor groei en ontwikkeling biedt. Als belegger zoek je naar verbetering van de kwaliteit en daarmee het rendement. Wat jouw behoefte ook is, heldere afspraken en goede communicatie is voor ons altijd de basis.

Onze werkwijze

We bieden onze opdrachtgevers de rust en zekerheid van de controle over het proces en dat de afspraken over budget en planning gehaald worden. Dat is de essentie. Dat doen we door stap voor stap het proces te doorlopen, hierbij komt alles aan bod op het juiste moment. Door die zorg uit handen te nemen kun jij je richten op de leuke onderdelen. En jouw dagelijkse business uiteraard.

Kostenwijzer

Vaak krijgen we de vraag: ‘wat gaat dit project ons ongeveer kosten?’. Dat valt bijna niet te beantwoorden, omdat elk project opnieuw maatwerk is.

Maar… we willen wel íets aan houvast bieden. Daarom hebben we hebben we een aantal getallen op een rijtje gezet, gebaseerd op onze ervaring. Indicatief natuurlijk, maar het geeft wel de bandbreedte aan.

Wij sturen je onze kostenwijzer graag kosteloos toe, bel of mail ons even. Je kunt ook hier je gegevens achter laten, dan sturen wij je de link van de kostenwijzer per mail toe en kun je hem direct downloaden.

Ons team

Mensen. Daar draait het allemaal om. Ook bij ons. Het is belangrijk dat de juiste vrouw of man op de juiste plek zit. Dat maakt een project. Daarom gaan we naast alle inhoud voor voor de klik. (Ver)bouwen en inrichten is immers ook een leuk proces waarbij onze opdrachtgevers het gevoel moeten hebben dat we hen goed begrijpen en aan een half woord genoeg hebben.

Marissa Wegman
Projectmanager

Pieter-Bas Braam
Partner

Denise Smit
Financieel directeur

Rob van Eijk
Projectmanager

Pieter Cras
Partner

Eelko van Willigenburg
Projectmanager

Erwin Priem
Project- & Ontwikkelmanager

Michael Fidder
Partner

Charlie Knuist
Projectmanager

Jeroen Windhorst
Projectmanager

Robin Gras
Marketing specialist

Myranda Wilson
Administratief medewerker

Thomas Liebrand
Partner

Klaar voor een Cerius project?

CONTACT OPNEMEN