Fonds voor Cultuurparticipatie

Fonds voor Cultuurparticipatie is verhuisd van een statig grachtenpand in Utrecht naar een echte kantooromgeving naast het centraal station. Hierdoor was het belangrijk om de sfeer, uitstraling en identiteit die zo aanwezig is en past bij de opdrachtgever terug te laten komen in het ontwerp.

Van groot belang was dat de kunst die aanwezig was ook weer mee kon naar de nieuwe locatie en in het geheel paste met het ontwerp. Daarnaast was duurzaamheid erg belangrijk, hiervoor is veelal gebruik gemaakt van bestaand meubilair en zijn de al aanwezig wanden en vloerafwerking in het nieuwe kantoor zo veel als mogelijk hergebruikt en aangepast naar behoefte van de opdrachtgever.

Oppervlakte: 700 m2
Ontwerp: VOID interieurarchitectuur
Opdrachtgever: Fonds voor Cultuurparticipatie
Fotografie: Peter Brugmans

Plaats
Utrecht
Geleverde diensten
Ontwerp & realisatie

Disclaimer | Privacy verklaring | © copyright, 2018 | Cerius Projects | Alle rechten voorbehouden | Design: Flinder Dronten