Een nieuw kantoor voor EssilorLuxottica – Italiaanse kwaliteit op de Zuidas

Vier kantoorlocaties die moeten worden ondergebracht op één centrale locatie. Dat was de opdracht die voortvloeide uit de reorganisatie van EssilorLuxottica. De Italiaans-Franse multinational koos voor een locatie op de Amsterdamse Zuidas.

Samen met onze Nederlandse en Italiaanse partners hebben we op deze locatie een bijzonder project gerealiseerd. Bovendien is in de inrichting en het gebruik van het gebouw rekening gehouden met specifieke eisen. Hiermee voldoet het aan de BREEAM Excellent certificering.

Zodra je het pand binnenstapt word je direct omgeven door de kwaliteit waar het internationale bedrijf voor staat. Dit is met een goede reden, want naast dat hier dagelijks kantoorwerk wordt uitgevoerd, is dit ook de locatie waar klanten de nieuwste producten kunnen bekijken. Om in alle behoeften te voorzien zijn er drie verschillende zones gecreëerd.

Zo is er een showroom ingericht waar de nieuwste collectie (zonne)brillen van o.a. Ray-ban, Oakley, Persol, Chanel, Versace en Michael Kors te zien zijn. Om deze producten zo goed mogelijk aan retailers tentoon te stellen is er veel aandacht gegeven aan de displays. Door een uitgekiend lichtplan wordt er een uitnodigende ambiance gecreëerd en komt de nadruk op de producten te liggen.

Naast dat EssilorLuxottica brillen ontwerpt en produceert, is het bedrijf ook marktleider op het gebied van lenzen en apparatuur voor oogmetingen. Daarvoor is een aparte instrumenten showroom gerealiseerd. De kantooromgeving is volledig ingericht met flexplekken en vergaderruimten geschikt voor hybride bijeenkomsten. Centraal hierin is de break-out ruimte met keuken die ruimte biedt voor informele ontmoetingen.

Ben je benieuwd naar de kosten van een nieuwe kantoorinrichting? Vraag dan onze kostenwijzer aan.

Opdrachtgever
EssilorLuxottica
Plaats
Amsterdam
Geleverde diensten
Ontwerp & Realisatie
Oppervlakte
2000 m2

Privacy | © copyright, 2023 | Cerius bv | Alle rechten voorbehouden