PNO Consultants

Voor PNO Consultants in Rijwijk hebben wij het projectmanagement voor de nieuwe inrichting op mogen pakken.

Wij hebben hier de begane grond, 1e en 2e verdieping een heel nieuw uiterlijk gegeven. De opdracht was om een huiselijke sfeer te creëren en daarbij zo duurzaam mogelijk te zijn.

Bij de  toegepaste materialen en keuze voor meubilair is hier dan ook rekening mee gehouden. Zo is er met het oog op duurzaamheid voor gekozen om gebruik te maken van bestaande wanden en die te verplaatsen waar nodig. De deuren zijn voorzien van meubelfolie, waardoor een geheel nieuw uiterlijk gecreëerd is. De materialen voor maatwerk en meubilair zijn van duurzame materialen en zoveel mogelijk geproduceerd in Nederland of omliggende landen.

Naast duurzaamheid was het ook van belang dat we het project snel konden opleveren. Begin december zaten we met het team bij elkaar om het ontwerp door te nemen en eind maart hebben we het pand weer over kunnen dragen aan de eindgebruiker om hier weer in te trekken.

De entree die gedeeld wordt met alle huurders in het pand moest een eye catcher worden. En dat is, al zeggen we het zelf, zeer goed gelukt!

Oppervlakte: 1700 m2
Ontwerp: Your TailorMate
Opdrachtgever: PNO Consultants
Plaats: Rijwijk

Opdrachtgever
PNO Consultants
Plaats
Rijswijk
Geleverde diensten
Ontwerp & realisatie, Werkplekconcept

Disclaimer | Privacy verklaring | © copyright, 2018 | Cerius Projects | Alle rechten voorbehouden | Design: Flinder Dronten