CORONA
PROOF
KANTOOR\

EEN VEILIG KANTOOR CONFORM DE RICHTLIJNEN VAN HET RIVM

Onze maatschappij is zich aan het voorbereiden op leven en werken in een anderhalve meter economie: (six feet economy). Het is essentieel een doordacht plan te hebben, want hoe zorg je als organisatie voor een gezonde en veilige omgeving? Het team van Cerius Projects is dagelijks bezig met het creëren van werkomgevingen.

Door de capaciteit en layout te optimaliseren maken wij van een bestaande kantoorindeling een ‘nieuwe’ veilige werkomgeving. Zonder al te grote ingrepen. Wij zorgen er voor dat social distancing mogelijk wordt en bieden hiertoe een compleet, corona-proof kantoorconcept!

Anderhalve meter afstand op kantoor? Download hier onze brochure.

JE KANTOOR CORONA-PROOF: HOE WIJ DIT AANPAKKEN

We zorgen voor een complete en integrale aanpak op de volgende 4 onderdelen welke we op maat samenstellen:

Werkplek & kantooromgeving
Werkplekken & kantooromgeving
Facilitaire zaken
Facilitaire
zaken
Werkafspraken & procedures
Werkafspraken
& procedures
Techniek & onderhoud
Techniek &
onderhoud

Middels een video- of conference call bespreken wij de huidige situatie en inventariseren wij de exacte vraag. We beoordelen de werkomgeving aan de hand van de plattegrond en na een (eventuele) bezichtiging op locatie. Wij maken een scan van jouw kantoor en beoordelen per onderdeel hoe de bestaande ruimte zo optimaal mogelijk

ingezet en eventueel verbeterd kan worden. Vervolgens stellen we op hoofdonderdelen een plan van aanpak op en bepalen de exacte maatregelen en werkzaamheden. In overleg maken we een planning en zorgen wij voor een efficiënte uitvoering. Benieuwd wat wij voor jouw werkomgeving kunnen doen?

Ook een corona-proof kantoor? Bel even!
CONTACT OPNEMEN