Goede Doelen Loterijen

Het “weespand” van de zuidas is omgetoverd tot het spectaculairste en meest duurzaam gerenoveerde kantoorpand van Nederland (BREEAM outstanding). Benthem Crouwel tekende voor het casco ontwerp en D-Dock voor het interieurontwerp. Het metrage is vergroot naar ca. 13.000 m2 inclusief toegevoegde ondergrondse parkeerlagen, een auditorium, televisiestudio, openbaar restaurant en het fantastische “bladerdak”. En uiteraard een fantastische werkplek voor de meer dan 500 medewerkers! In de realisatie zijn meerdere winnende innovaties uit de Greenchallenge verwerkt. Cerius heeft de Nationale Postcode Loterij, de Vriendenloterij, de Bankgiro Loterij, Stichting Doen en Novamedia in dit project vanaf het eerste begin tot na de oplevering geadviseerd.

Opdrachtgever
Nationale Postcode Loterij
Plaats
Amsterdam
Geleverde diensten
Herontwikkelingsmanagement, Projectmanagement

Disclaimer | Privacy verklaring | © copyright, 2018 | Cerius Projects | Alle rechten voorbehouden | Design: Flinder Dronten