Osborne Clarke

Osborne Clarke is een advocatenkantoor dat wars is van de traditionele uitstraling die de beroepsgroep doorgaans kenmerkt. Osborne Clarke is een partij  die uitdaagt, inspireert, innoveert, creëert. De huisvesting moet deze professionele houding en peilers van de bedrijfscultuur versterken en uitdragen.

Wij werden benaderd met de vraag om een passend interieur te ontwerpen en het bouwproces te managen. Duurzaamheid en een omgeving die bijdraagt aan plezier en ontspanning waren belangrijke aanvullingen op de waarden van Osborne Clarke.

Na analyse van gebouw, organisatie, cultuur en kernwaarden is er een helder werkplek concept ontwikkeld. Om de werkprocessen optimaal te ondersteunen zijn er – naast traditionele werkplekken waar geconcentreerd werk gedaan kan worden – veel plekken gemaakt waar samengewerkt kan worden tussen de verschillende disciplines. Het restaurant is geschikt voor grote evenementen met klanten. De ontvangst is informeel aan een grote bar. Het buiten terras is super geschikt voor de vrijmibo maar dient ook als  ‘buiten’ kantoor waar presentaties gegeven kunnen worden en samengewerkt kan worden.

Netto m2: 2300 m²
Ontwerp:  Hollandse Nieuwe
Fotografie:  Ewout Huibers

Het project is in diverse media gepubliceerd waaronder FRAME en de Architect

Opdrachtgever
Osborne Clarke
Plaats
Amsterdam
Geleverde diensten
Ontwerp & realisatie, Werkplekconcept

Privacy | © copyright, 2023 | Cerius bv | Alle rechten voorbehouden