Projectinrichting kantoren

Projectinrichting van kantoren, Cerius neemt dit voor jullie uit handen. Wij zijn een turnkey projectinrichter die de de volledige ontwikkeling en realisatie van jullie nieuwe werkomgeving uit handen neemt.

Een werkomgeving waar je wilt zijn

Bij de projectinrichting van kantoren vinden wij het belangrijk dat deze de organisatie en zijn mensen naar een hoger niveau tillen. Samen met jullie komen wij te weten wat jullie specifieke wensen, doelen en behoeften zijn. Door dit te combineren met onze kennis en ervaring realiseren wij een werkomgeving die naadloos aansluit. Op deze manier ontstaan werkplekken waar mensen wíllen zijn in plaats van moeten zijn.

Krijg advies van een specialist
TURNKEY
PROJECT MANAGEMENT

Projectinrichting van kantoren | De ontwikkeling van je organisatie

Bij de projectinrichting van kantoren is het tegenwoordig belangrijk dat de nieuwe werkomgeving mensen samenbrengt. Een fijne en uitnodigende locatie waar mensen samenkomen en waar een bedrijfscultuur ontstaat voor collega’s, klanten en partners. Een moderne werkomgeving heeft de volgende voordelen:

Een werkomgeving als clubhuis

Een broedplek voor een gezamenlijke bedrijfscultuur

Ruimte voor informele ontmoetingen en ontwikkeling

Betrokken en professionele projectinrichting van kantoren

Cerius is een persoonlijke en nuchtere partij om de projectinrichting van kantoren te realiseren. Ons betrokken team bouwt en vernieuwd werkomgevingen. Van kleine projecten tot volledige kantoorrenovaties.

500+ gerealiseerde projectinrichtingen

Altijd binnen tijd en budget

Service voor, tijdens én na het project

Wat kost de projectinrichting van kantoren? Ontvang de kostenwijzer

Werkomgevingen zijn er in allerlei soorten en maten. Bovendien kan het afwerkingsniveau van een hip kantoor variëren van een functioneel tot een high-end werkomgeving.

Inzicht in de kosten van een nieuw kantoor

Drie soorten afwerking uitgelicht

Liever persoonlijk advies? Neem contact met ons op!