Kantoorinrichtingen

Kantoorinrichtingen ontwerpen en bouwen. Het is persoonlijk proces, want elk organisatie en project is tenslotte uniek. Bij het bouwen van kantoorinrichtingen zijn wij ons hier van bewust. Daarom werken wij nauw samen met jou als opdrachtgever zodat alles naar wens is. Op deze manier is werkomgeving volledig op maat.

Zorgeloos je kantoor inrichten

De inrichting van kantoren is een zorgvuldig en tijdrovend proces. Vervelend dus wanneer je dit moet realiseren naast je reguliere bedrijfsprocessen. Wij vinden het belangrijk dat wanneer jullie wensen in een ontwerp zijn gegoten, jullie alleen maar hoeven te wachten tot de nieuwe inrichting realiteit is.

Krijg advies van een specialist
EEN ZORGELOOS
PROJECT

Kantoorinrichting volgens een helder proces

Onverwachte verrassingen… het laatste waar je op zit te wachten tijdens het bouwen van kantoorinrichtingen. Om dit te voorkomen werken wij bij Cerius volgens een helder proces. Goed voor onszelf (want wij houden van structuur), maar ook zeker handig voor jou. Door op voorhand helder de wensen en afspraken vast te leggen is voor iedereen duidelijk wanneer het project klaar is en hoeveel dit gaat kosten.

Altijd op tijd

Altijd binnen budget

Volledig op maat

Moderne kantoorinrichtingen van Cerius

Wij helpen je graag met het ontwikkelen en bouwen van hippe en moderne kantoorinrichtingen. Of je nu een aantal kleine aanpassingen wilt of dat het volledige kantoor moet worden vernieuwd. Cerius geeft je graag vrijblijvend advies.

500+ gerealiseerde projectinrichtingen

Van idee tot realiteit

Service voor, tijdens én na het project

Wat kost een nieuwe kantoorinricthing?

Kantoorinrichtingen zijn er in allerlei soorten en maten. Bovendien kan het afwerkingsniveau van een moderne werkomgeving variëren van een functioneel tot een high-end werkomgeving.

Inzicht in de kosten van een nieuw kantoor

Drie soorten afwerking uitgelicht

Liever persoonlijk advies? Neem contact met ons op!